RÓLUNK

iconmonstr-info-8-240CÉGADATOK

RioFrio Kft. (1089 Budapest, Delej utca 51.)

Ponto Novo Kft.  (1134 Budapest, Szabolcs utca 3/B.)

Riofrio Társasház Kft. (1134 Budapest, Szabolcs utca 3/B.)

Riofrio Group Kft. (1134 Budapest, Szabolcs utca 3/B.

Ügyfélszolgálat: 1134 Budapest, Szabolcs u. 3/B. fszt. 11.

Telefon: +36 30 782 8491

E-mail: riofriotarsashaz@gmail.com

iconmonstr-delivery-8-240.pngÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Munkatársaink hétfőtől péntekig, 10 és 16 óra között állnak az Önök rendelkezésére. Személyes ügyintézésre is ezen időszakban van lehetőség, például tulajdonos-változás, egyenleg-egyeztetés tárgyában.

Vészhelyzetek, vis maior esetére 0-24 órában kereshetnek minket a fenti telefonszámon.

iconmonstr-banknote-15-240.pngTARTOZÁSOK KEZELÉSE

Cégünk szoros kapcsolatban áll olyan ügyvédekkel, akik kifejezetten társasházi tartozások behajtására specializálódtak. Ugyanakkor nem célunk a jogi költségek növelése, így elsősorban fizetési felszólítás, illetve részletfizetési megállapodás útján rendezzük a tartozásokat a tulajdonosokkal.

iconmonstr-danger-15-240.pngKÁROK, HIBAELHÁRÍTÁS

0-24 órában működő telefonvonalunkon (+36 30 782 8491) bármikor jelezhetik a tulajdonosok, bérlők, ha elháríthatatlan vagy súlyos veszélyhelyzet alakul ki. Az eset körülményeitől függően társasházkezelőink a lehető leggyorsabban intézkednek a kárelhárításról, műszaki segítség nyújtásáról. Cégünk a társasház biztosítójával közvetlenül intézi a társasház vagy a tulajdonos érdekében szükséges kártérítési eljárást.

iconmonstr-wrench-24-240MŰSZAKI FELÜGYELET

Társasházkezelőink rendszeresen (havonta) műszaki bejárást tartanak a kezelt társasházakban. Ez biztosítja, hogy a társasház műszaki állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük, megelőzzük a vészhelyzet kialakulását.

iconmonstr-laptop-4-240.pngKÖNYVELÉS, PÉNZÜGYEK

Professzionális könyvelő szoftverünk gondoskodik arról, hogy a társasház pénzügyei, könyvelése naprakész és pontos legyen. E-mailben bármely tulajdonostárs rendelkezésre bocsátjuk az éppen aktuális egyenlegét. Az éves beszámoló közgyűlésen  bemutatjuk az előző évi  pénzügyi beszámolót és a következő év pénzügyi tervet.

iconmonstr-note-36-240.pngPÁLYÁZATFIGYELÉS

Munkatársaink rendszeresen figyelik, hogy az önkormányzat, illetve más szervek kiírásában milyen pályázati felhívások jelennek meg. A pályázatok elkészítését természetesen díjmentesen vállaljuk.

iconmonstr-phone-13-240.pngEGYÜTTMŰKÖDÉS A LAKÓKKAL

Az általunk kezelt társasházak számvizsgáló bizottságaival (illetve ennek hiányában az ilyen feladatokra felhatalmazott tulajdonostárssal) szoros együttműködést tartunk fenn. Közgyűlési döntés alapján meghatározott összeghatár feletti kifizetéseket a számvizsgáló bizottság (felhatalmazott tulajdonostárs) jóváhagyásával intézzük. A házat érintő nagyobb döntéseket minden esetben a lakóközösség bevonásával hozzuk meg.

iconmonstr-lock-3-240.pngADATVÉDELEM, GDPR

A társasház tulajdonosainak, bérlőinek adatait az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletével (GDPR) összhangban kezeljük.